Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

2η Εγκύκλιος

 


Θέματα: α) Βεβαιώσεις αποδοχής,
β) Διαμονή των συνέδρων και των συνοδών των συνέδρων

Αγαπητοί και Αγαπητές Σύνεδροι,

Η διαδικασία κρίσης των περιλήψεων προς ανακοίνωση έχει ολοκληρωθεί και θα πρέπει να έχετε ήδη λάβει τη "Βεβαίωση Αποδοχής". Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ακόμη λάβει τη Βεβαίωση, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσατην κυρία Παπάζογλου Κωνσταντίνα στο e-mail: aeriko001@hotmail.com και να μας δώσετε, ει δυνατόν, έναν αριθμό φαξ για την πιο εύκολη και γρήγορη αποστολή της "Βεβαίωσης Αποδοχής". (Μην ξεχνάτε ότι αναμένουμε να μας αποστείλετε την πρόχειρη μορφή - draft - της προφορικής ανακοίνωσης σας το συντομότερο δυνατόν.)

Σχετικά με τη διαμονή, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή καλύπτει τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο "CORFU CENTURY RESORT" (http://www.clickhere.gr/hotels-greece/corfu/corfucenturygr.htm) για τρεις (3) διανυκτερεύσεις (3, 4 και 5 Ιουνίου) μόνο για συνέδρους που συμμετέχουν με ανακοίνωση (όχι για τους συνέδρους χωρίς ανακοίνωση). Για τυχόν συνοδούς (σύζυγοι, τέκνα, φίλοι, κ.λπ.), οι σύνεδροι με ανακοίνωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την reception του ξενοδοχείου στη διεύθυνση http://www.clickhere.gr/hotels-greece/corfu/corfucenturygr.htm, να δηλώσουν αν επιθυμούν δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο (ανάλογα με τον αριθμό των συνοδών) και να ενημερωθούν για το ποσό που πρέπει να καταβάλλουν.

Σας παρακαλούμε θερμά να σημειώσετε ότι οι συνοδοί των συνέδρων δεν έχουν πρόσβαση στο χώρο του συνεδρίου και δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις (δεξιώσεις, εκδρομές, κ.λπ.). Η Οργανωτική Επιτροπή καλύπτει τα έξοδα διατροφής (φαγητό, καφέδες, κ.λπ.) μόνο για τους εγγεγραμμένους συνέδρους (με ή χωρίς ανακοίνωση), δηλαδή αναλαμβάνει τα έξοδα διατροφής του τελικού συγκεκριμένου αριθμού συνέδρων, όπως είθισται και στα συνέδρια στο εξωτερικό. Αν κάποιος συνοδός επιθυμεί να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να αποστέιλει (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) την "Αίτηση Συμμετοχής" (θα τη βρείτε στο http://ekataiosconference2010-el.blogspot.com/2009/10/blog-post.html) και να καταβάλλει το ποσό εγγραφής ( θα παραμείνει 70 και 20 ευρώ για τους φοιτητές κ.λπ.), στην περίπτωση αυτή θα παραλάβει από τη Γραμματεία του Συνεδρίου κανονικά και το ντοσιέ συνέδρου και τη Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Με θερμές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου